CAMPANIA ”CAUTI UN LOC DE MUNCA?” PUNE CV-UL TAU AICI!”

CAMPANIA ”CAUTI UN LOC DE MUNCA?” PUNE CV-UL TAU AICI!”

Giurgiuvenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă s-au arătat interesaţi de Campania „Cauţi un loc de muncă? Pune CV-ul tău aici!”, demarată de municipalitate la începutul anului 2015.
Până în prezent 161 de persoane aflate în cătarea unui loc de muncă şi-au depus CV-urile în urnele ampalasate în instituţiile din oraş.
Dintre aceştia, 99 şi-au transmis CV-urile online, pe adresa de e-mail locdemuncagr@gmail.com, iar restul de 62, în urnele amplasate de municipalitate la direcţiile subordonate. Cele mai multe s-au înregistrat la casieria Apa Service din Piaţa Centrală şi la sediul Primăriei.
Majoritatea celor care au trimis CV-urile sunt absolvenţi de studii superioare, cunoscători de limbă engleză şi posesori de permis de conducere cat.B, muncitori necalificaţi sau muncitori calificaţi în meserii precum ţesător, croitor, zidar, lucrător comercial, etc.
Până în prezent, 63 % din cei care au depus Cv-uri în vederea obţinerii unui loc de muncă sunt cu vârstă peste 35 de ani şi aproximativ 37% cu vârste cuprinse între 18-35 ( 81 femei şi 80 de bărbaţi).
Persoanele interesate pot trimite în continuare CV-uri pe adresa de e-mail locdemuncagr@gmail.com sau le pot depune în cele opt urne amplasate la Primăria Giurgiu, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, Direcţia de Asistenţă Socială (Giurgiu Nord), Cantina de Ajutor Social, casieriile Apa Service şi Financiar Urban (Piaţa Centrală), Centrul Cultural „Ion Vinea”. În fiecare locaţie amintită mai sus există formulare de CV-uri în alb pentru cei interesaţi.
De precizat este faptul că municipalitatea nu centralizează aceste CV-uri pentru a face angajări în Primărie sau direcţiile din subordine. Prin această campanie, Primăria doreşte să-i sprijine pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă prin crearea unei baze de date pe care, cu sprijinul AJOFM Giurgiu, să o pună la dispoziţia investitorilor. Campania vine în continuarea măsurilor luate de municipalitate pentru direcţionarea tinerilor către meseriile cerute pe piaţa muncii giurgiuvene.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Spectacol muzical coregrafic dedicat zilei de 1 Martie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.